SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. BURAYA TIKLAYARAK ŞİFRENİZİ YENİLEYİNİZ. SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. BURAYA TIKLAYARAK ŞİFRENİZİ YENİLEYİNİZ. SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. BURAYA TIKLAYARAK ŞİFRENİZİ YENİLEYİNİZ. SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. BURAYA TIKLAYARAK ŞİFRENİZİ YENİLEYİNİZ.

Blog

Ketojenik Diyet Listesi
Ketojenik Diyet Listesi
Ketojenik diyet (keto diyeti),yüksek yağ, düşük karbonhidrat ve yeterli protein içeren bir beslenme modelidir. Bu diyet, vücudun enerji kaynağını karbonhidratlardan yağa dönüştürerek, yağların ketonlara parçalanmasını sağlar.
Stollen Almanyanın Tatlı Ekmeği
Stollen Almanya'nın Tatlı Ekmeği
Stollen Alman Ekmeği, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi. Kuru meyve, marzipan ve pudra şekeri ile zenginleşen bu Alman tatlı ekmeği, lezzetiyle özel günlerinizi daha da keyifli hale getiriyor. Hemen sipariş vererek bu geleneksel tatla buluşun!
Siparişleriniz Kargoya Nasıl Hazırlanıyor?
Siparişleriniz Kargoya Nasıl Hazırlanıyor?
www.tasdegirmenlifirin.com.tr den oluşturduğunuz siparişler, öncelikle hijyen kurulları göz önünde bulundurularak hazırlanıyor.
Hikayemiz
Hikayemiz
Ekmeğe adanmış bir ömür… 40 yıllık deneyimiyle yol çıkan Taş Değirmenli Fırın, Kurtuluş’ta sağlıklı ekmeğin izini sürüyor. Kaynağından emin olunan, analizi yapılmış Atalık buğdaylarla kendi ununu üreterek fark yaratan Taş Değirmenli Fırın, en doğalını, en lezzetlisini sofralara taşımayı amaç ediniyor.
Dinkelberger Alman Ekmeği
Dinkelberger Alman Ekmeği
Dinkel/Spelt unu, içeriğindeki protein yapısı daha kırılgan ve çözünebilir olduğundan dünyadaki en düşük gluten oranına sahip unlardandır. Normal buğdaya göre vitamin mineral açısından daha zengin, kalori bakımından fakir ve sindirimi daha kolaydır. Çok iyi bir lif kaynağıdır. Atalık Kavılca, Siyez, Karakılçık buğdayları gibi eser miktarda gluten içerir.
Prebiyotik ve Probiyotiklerde Tahıl neden önemli?
Prebiyotik ve Probiyotiklerde Tahıl neden önemli?
Lifli gıdalar ile Yaşam Kalitemiz, Lifli gıdalarla beslenenlerin yaşam kalitesi ve süresi artar ve Tam tahıllar sizi sağlıklı kılar.
Nasıl Üretiyoruz?
Nasıl Üretiyoruz?
Ekmeğe adanmış bir ömür… 40 yıllık deneyimiyle yol çıkan Taş Değirmenli Fırın, Kurtuluş’ta sağlıklı ekmeğin izini sürüyor. Kaynağından emin olunan, analizi yapılmış Atalık buğdaylarla kendi ununu üreterek fark yaratan Taş Değirmenli Fırın, en doğalını, en lezzetlisini sofralara taşımayı amaç ediniyor. Her gün 10’larca çeşit ekmek burada, aşkla, ustalıkla yoğuruluyor.
Düşük Karbonhidratlı Lezzet: Susamlı Tohumlu Ketojenik Ekmek!
Düşük Karbonhidratlı Lezzet: Susamlı Tohumlu Ketojenik Ekmek!
Saf susam unu, zeytinyağı, yumurta, ceviz yağı, chia tohumu ve keten tohumu gibi besleyici malzemelerle hazırlanan bu ekmek:
Arpa Ekmeğinin Sağlıklı Beslenme İçin Faydaları
Arpa Ekmeğinin Sağlıklı Beslenme İçin Faydaları
Son yıllarda, sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve doğal ürünler giderek daha fazla ilgi görmeye başladı. Arpa ekmeği, besleyici özellikleri ve lezzeti ile öne çıkan bir seçenektir. Saf arpa unu ve ekşi maya kullanılarak hazırlanan bu ekmek, özellikle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için ideal bir alternatiftir.
Yükleniyor...